palkki

Suomen koristähden huippupeli ei riittänyt cup-voittoon

19.02.2024 - 9:53:00

uutiskuva

Awak Kuierin Reyer Venezia eteni Italian cupin finaaliin, mutta joutui taipumaan Schiolle. Roosa Lehtoranta heitti joukkueensa voittoon Saksassa.

Italiassa pelattiin cupin Final Four –lopputurnaus ja välierässä Venezia kaatoi tiukan taistelun jälkeen San Giovannin 56-52 (30-25) Kuierin saadessa tilastorivilleen yhdeksän pistettä, seitsemän levypalloa, syötön ja peräti neljä torjuntaa.

Finaalissa Venezia sai vastaansa Schion, joka jätti Venezian vaille mahdollisuuksia Kuierin huippupelistä huolimatta. Schio voitti 81-69 (46-38) Kuierin ollessa joukkueensa ykkönen 16 pisteellä, yhdeksällä levypallolla, kahdella syötöllä ja kahdella torjunnalla.

Helmi Tulosen Sanga Milano oli tositoimissa Serie A1:ssä ja joutui tunnustamaan Brixian paremmakseen 54-68 (27-36). Tulonen auttoi joukkuettaan neljällä pisteellä, kahdeksalla levypallolla, syötöllä ja riistolla.

Keltern jatkaa Saksan liigan kärkipaikalla voitettuaan Marburgin 87-68 (39-36). Linda-Lotta Lehtoranta oli joukkueensa parhaimmistoa yhdeksän pisteen saldolla ja hän kaunisteli tilastoja lisäksi levypallolla ja syötöllä. Elina Koskimies jäi ilman tehomerkintöjä.

Roosa Lehtoranta oli loistoiskussa heitettyään 13 pistettä Angels Nördlingenin voittaessa Panthers Osnabrückin 67-58 (27-26). Tilastot täyttyivät myös kolmella levypallolla ja syötöllä. Nördlingen on neljäntenä.

Anissa Poundsin Lions Halle pääsi myös makustelemaan voittoa, kun Lions raateli Wings Leverkusenin 82-69 (38-25). Poundsille merkittiin kolme pistettä, levypallo ja kolme syöttöä. Lions on kuudentena.

Espanjan liigassa Lotta-Maj Lahtisen Sedis Basquet palasi voittojen tielle kaatamalla Gernika Bizkaian 68-59 (39-25). Lahtinen heitti kolme pistettä ja nappasi yhden levypallon.

Marianne Kalinin ja Anniina Äijäsen Ferrol pisti huippuseura Avenidan tiukoille, mutta joutui lopulta taipumaan 78-65 (51-36). Äijäselle merkittiin kuusi pistettä ja levypallo ja Kalinin riviä täytettiin kahdella levypallolla ja kahdella riistolla. Ferrol on sarjassa kahdeksas ja Sedis kahden voiton päässä 12.

Sofia Pelanderin Norrköping Dolphins palasi maajoukkuetauolta tositoimiin voiton kera, kun Dolphins jätti sarjajumbo AIK:n vaille mahdollisuuksia ottamalla selvän 98-61 (53-39)-voiton. Pelander kantoi kortensa kekoon kymmenen pisteen, viiden levypallon, kolmen syötön ja kahden torjunnan tilastomerkinnöillä.

Sara Rokkanen oli isossa roolissa, kun KARA Trutnov nappasi kauden kolmannen voittonsa kaatamalla Ostravan 73-60 (40-33). Rokkanen auttoi joukkueensa asiaa 14 pisteen, kahden levypallon ja kahden syötön tilastoilla. Samalla Trutnov nousi jumbosijalta pois.

Viikon toisessa ottelussaan Trutnovin taistelu kärkipään Zabiny Brnoa vastaan ei riittänyt, vaan se hävisi 57-78 (25-44). Rokkaselle tilastoihin kirjattiin tällä kertaa yhdeksän pistettä, kolme levypalloa ja kolme syöttöä.

Lähde: Koripalloliiton tiedote
Kuva: FIBA

Lue myös: Lauri Markkasen menestys NBA-tähdistöviikonlopun kisassa vaatimatonta

Lue myös: Susijengin luottomies pääsi juhlimaan cupvoittoa ulkomailla


News content: Sport Content Oy, info@sportcontent.fi
Business: Sportpoker Oü, info@sportti.com
Image credits: Getty Images Sport

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

Livetulokset