Harri Heliövaaran hieno tarina jatkuu Roomassa

13.05.2022 - 5:30:00


Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool ovat edenneet tenniksen Rooman Masters-turnauksessa puolivälieriin. Suomalaisbrittiläinen pari kukisti torstaina Australian Thanasi Kokkinakisin ja USA:n Francis Tiafoen 6-3, 3-6, 10-8.

Heliövaaran ja Glasspoolin ei alun perin pitänyt pelata Roomassa, mutta he olivat kuitenkin varasijoilla turnaukseen. Pareja vetäytyi edestä pois sen verran, että paikka aukesi yllättäen. Heliövaara ja Glasspool tiputtivat sitten pikakomennuksella maailman ykkösparin Rajeev Ram/Joe Salisbury ensimmäisellä kierroksella.

Torstaina hieno tarina sai jatkoa.

– Elämä on todella hienoa. Ottelu oli todella erilainen kuin eilen. Nyt oli vastassa kaksi kaksinpelaajaa, jotka tuntuivat olleen todella rennolla asenteella liikkeellä. Voitimme olemalla parempi nelinpelitiimi, Heliövaara kertoi Tennisliiton verkkosivuilla.

Heliövaara ei ole aikaisemmin esiintynyt Masters-tason turnauksessa. Puolivälierissä vastaan asettuvat USA:n John Isner ja Argentiinan Diego Schwartzman.

– Tämä vaatii tietynlaista rohkeutta, kun olen ensimmäistä kertaa tässä tilanteessa urallani ja siitä huolimatta pystyy tiukat tilanteet kääntämään edukseen, Heliövaara jatkoi.

Heliövaaran ja Glasspoolin puolivälieräottelu on perjantain ohjelmassa.

Lue myös: Harri Heliövaara kertasi hullua päiväänsä Tennisliitolle - "Sarjassamme ei olisi voinut käsikirjoittaa"


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport

 

 

 

 

 


 

Heiskanen Leijonien MM-ryhmään!

16.05.2022 12:00:20

 

 

 

 


 

 

 

 

  

 

 

 

  

 

 

 

 


 

 

 

NBA:n mestari vaihtuu

16.05.2022 4:05:14