palkki

Matilda Castren päätti kauden avauskilpailun NFL-tähden pelikaverina – ”Mukava viikko”

23.01.2023 - 9:10:00

uutiskuva

Sunnuntaina päättynyt LPGA Tourin kauden avauskilpailu, Tournament of Champions, oli Matilda Castrenin osalta tasaista pelaamista alusta loppuun. Sijalle 21 sijoittunut Castren kirjasi neljänä päivänä kierrostulokset 72–70–74–72, joiden myötä yhteistulokseksi muodostui par.

Neljännellä kierroksella sekä kaksi bogia että kaksi birdieä tehnyt Castren oli mielissään siitä, miten hän pystyi pelaamaan päätöskierroksen haastavassa säässä.

- Tänään oli tosi kova tuuli takaysillä, varsinkin noilla viimeisillä rei’illä. Löin siellä monta hyvää lyöntiä vasta- ja sivutuuleen, Castren kertoi tiedotteessaan.

Isommassa kuvassa kauden avauskilpailu toimi hyvänä mittari siihen, missä Castrenin peli tällä hetkellä menee. Hyvät osa-alueet ja selkeät kehityskohteet ovat selvillä.

- Putti oli parempaa kuin viime kauden lopulla. Lähestymiset eivät kuitenkaan olleet niin hyviä, että olisi voinut taistella tällä viikolla voitosta. Myös muutama avaus karkasi. Niitä pitää hioa, hän tuumasi.

- Mutta ihan ok kauden aloitus. En tietenkään ole tyytyväinen näihin tuloksiin, mutta tästä se lähtee.

Pro-Am-kilpailuna pelatussa voittajien kilpailussa tunnelma oli varsin erilainen kuin tavallisissa LPGA Tourin kilpailuissa. Castrenille rento tapahtuma oli mieluisa kokemus.

- Tämä oli vähän erilainen formaatti, kun pelataan näiden julkkisten kanssa. On ollut kyllä mukava viikko, vaikka pelit eivät kulkeneetkaan ihan niin hyvin kuin olisin halunnut, viimeisellä kierroksella NFL-pelaaja Kyle Fullerin ja motocrosstähti James Stewartin kanssa pelannut Castren sanoi.

Tournament of Championshipin voittoon pelasi Kanadan Brooke Henderson tuloksella -16. Palkintorahaa kauden avauskilpailu toi suomalaispelurille noin 20 000 dollaria.

LPGA Tourin kausi on nyt käynnistetty, mutta seuraavaa kilpailua saadaan odottaa tovi. Kiertue siirtyy helmikuun loppupuolella Aasiaan, jossa ensimmäisenä on vuorossa Thaimaassa pelattava Honda LPGA Thailand -kilpailu. Sen jälkeen ovat vuorossa Singaporessa ja Kiinassa pelattavat kilpailut.

Ennen Aasian kilpailuja Castren pelaa kuitenkin Ladies European Touriin kuuluvan Aramco Saudi Ladies International -kilpailun Saudi-Arabiassa. Kilpailu käynnistyy 16. helmikuuta.

Lähde: Matilda Castrenin tiedote

Lue myös: Sami Välimäki isossa rahapotissa kiinni – ”Tulos tuli helpolla”

Lue myös: Matilda Castrenilla oli mukavaa suomalaisen NHL-tähden kanssa


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 

uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva
 
uutiskuva